Горчиво: Сватбени камбани в "Игри на волята" (СНИМКИ)


Горчиво: Сватбени камбани в "Игри на волята" (СНИМКИ)
Снимка: Facebook

Участниците от риалити формата "Игри на волята" - Валентин Минчев и Елия, са се сгодили в Египет. Предложението за брак е достойно за сценарий на романтичен филм.

Вижте още: Валерия избра коза пред среща с ергена (ВИДЕО)

Валентин подготвял 2 месеца изненадата за половинката си, но усилията си заслужавали.

"Слязох на плажа няколко минути, преди да доведат Елия с червена лента на очите. Досега само си бях представял как ще изглежда обстановката, като бях гледал подобни клипове. Чак когато застанах пред голямото червено сърце, държейки пръстена, осъзнах, че всичко се случва", сподели той в своя Instagram.

"Вързани очи, романтична музика, полъхът на вятъра и шумът на морето. Води ме мъж, държи ръката ми по стъпалата. Вървя със затворени очи към плажа, събувам токчетата и стъпвам по пясъка", разказа щастливата Елия, която не се е колебала и е казала "да".

Вижте още: Айлин се изпусна дали Валерия печели формата (ВИДЕО)

Преди да стигне до плажа, който се намира в екзотичния курорт Шарм ел Шейх в Египет, тя трябвало да реши игра със загадки, достойна за "Игри на волята".

"През деня (също и мой рожден ден) Валентин беше подготвил игра със загадки, които трябваше да съберат код и отворят писмо. Намирах числата из целия резорт и отворих писмото, на което пишеше час и място. Идея си нямах къде отивам", сподели още Елия.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Жените наистина управляват света. Още не са го осъзнали. Когато го осъзнаят, ние всички ще сме в голяма беда.

Доктор Леон

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама