Валерия избра коза пред среща с ергена Евгени (ВИДЕО)


Валерия избра коза пред среща с ергена Евгени (ВИДЕО)
Снимка: Facebook

На първия семеен скандал между Валерия и Евгени Генчев станаха свидетели зрителите на снощния епизод на "Ергенът".

Моделката, която е веганка и сама е казвала, че обича еднакво бездомните кучета, за които се грижи, и семейството си, безмилостно отряза най-желания ерген в България заради коза.

Вижте още: Айлин се изпусна дали Валерия печели формата (ВИДЕО)

До острия сблъсък се стигна, след като дамите от романтичното риалити имаха задача да приготвят традиционна българска баница с продукти, които трябваше да произведат сами. За целта се наложи те да издоят мляко от коза, за да направят сирене и масло.

"Няма да пристъпя своите принципи, за да направя нищо, което не е ок за животните, само и само за да отида на среща с Евгени", категорична бе моделката.

"В доенето със сигурност няма да се включа, защото съм против третирането по този начин на животните. Като една истинска веганка, няма да прескоча своите принципи заради теб! Така че май ще ни лиша от среща като гледам", каза още Валерия пред шокирания Евгени, който до този момент бе свикнал да бъде ухажван по всевъзможни начини от дамите в риалитито, за да откраднат романтична среща с него.

Вижте още: Какво се случва с Елена? Редакторката с опасни заплахи към конкурентките ѝ (ВИДЕО)

Пианистът реагира остро на категоричния отказ на моделката да обсъдят казуса с евентуалния дискомфорт на козите от доенето. "Не ми е проблем да имаш принципи. Но това да няма разговор, да не може да се води една дискусия, това е, което ме притеснява", заяви Генчев.

Валерия от своя страна дори се закани да се откаже генерално от участието си във формата, ако то е за сметка на независимостта на козите.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Когато прегърне един мъж, жената иска да почувства неговата слабост, а когато го целуне - неговата сила.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама