Айлин се изпусна дали Валерия печели "Ергенът" (ВИДЕО)


Айлин се изпусна дали Валерия печели "Ергенът" (ВИДЕО)
Снимка: Instagram

Остават броени дни до финала на романтичното риалити "Ергенът", а елиминираните участнички от шоуто, които са подписали договори за конфиденциалност, нарушават забраната да споменават името на победителката, като просто намекват имената на отпадналите, с което загатват коя дама е избрал Евгени.

Вижте още: Микаела за кошмара от детството ѝ: Захлупваха ми кофа за боклук на главата (ВИДЕО)

Според зрителите безспорна фаворитка за сърцето на пианиста е Валерия, но се оказва, че това е само мнение на зрителите....

Изказване на Айлин Бобева в "Комеди Клуб Подкаст" издаде, че веганката очевидно не е успяла да се пребори за любовта на музиканта. На въпрос дали се вижда навън с най-близките си в шоуто - Валерия и Джия, Айлин заяви, че с Джия се вижда много често, но с Валерия предимно си пишат, защото тя си е в родния Плевен.

Фактът, че Валерия все още живее в Плевен говори, че с Евгени нещата очевидно не са потръгнали. Той много пъти я пита в ефир дали би се преместила при него в Пловдив и тя все отговаряше положително. Освен това няма как една сгодена двойка да не живее заедно.

Вижте още: Андреа с нова песен, посветена на нещастната ѝ любов с Кобрата? (ВИДЕО)

В последния епизод на "Ергенът" Елена се закани, че независимо коя ще бъде победителка в шоуто, тя ще продължи да се бори за сърцето на виртуоза извън предаването. Дали Валерия е спечелила сърцето на Евгени във формата, но редакторката е успяла да го открадне в реалния живот, остава да разберем.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Най-голямата болест в днешните времена е да не бъдете обичани.

Принцеса Даяна

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама