И Миро ще пее на Франкофоли в Пловдив


И Миро ще пее на Франкофоли в Пловдив
Снимка: ПР

Един месец остава до най-големия франкофонски фестивал в света. "Франкофоли" се завръща тази година у нас, като ще се проведе в Пловдив на Гребната база на 16 и 17 юни.

Миро е първият обявен български артист, който ще стане част от събитието. Той ще излезе на сцената на Франкофоли на Гребния канал в програмата на 17 юни, във втория ден на фестивала, заедно с Gente De Zonа, Gims, Shouse и La Caravane Passe. 2023 е силна година за изпълнителя, който издаде първия си сборен албум "46" - озаглавен с годините, които певецът навърши, започвайки да събира песните в него. 

Миро е номиниран за цели пет награди на Годишните Музикални Награди на БГ Радио, където на 27 май ще представи и чисто нова песен. Миро издаде, че на сцената на Франкофоли планира да изпълни всички любими песни от best оf aлбума си, сред които "Някога преди", "Губя контрол, когато", "Август е септември", "Убиваме с любов", "Сувенир", "Върха на планината", "Гълъбо", "Печат от моята душа", "Очите", "Повече" с ALMA и "Отначало" и няма търпение да ги сподели с публиката в Пловдив.

Припомняме, че на 16 юни, в първия ден на най-престижната сцена на единствения български фестивал с френски шик и стабилни традиции, ще видим Имани, LP, Bon Entendeur и Елена Папаризо.

Промоционалните билети за тазгодишното бляскаво издание на Франкофоли в Пловдив свършиха и от днес билетите са с нови цени в мрежата на EVENTIM, в ЕPAYGO и на касите на EasyPay в цялата страна.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Вчера е история, утре е загадка, а днешния ден е дар. И всеки нов ден крие нов дар.

"Кунг фу Панда"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама