IL VOLO се завръщат в България с концерт през есента


IL VOLO се завръщат в България с концерт през есента
Снимка: BG Sound Stage

Италинските звезди от IL VOLO се завръщат в България с концерт в зала 1 на НДК на 2 ноември, съобщиха организаторите от BG Sound Stage.

Гласовете на IL VOLO са познати и аплодирани от милионни аудитории. Те популяризират италианското belcanto по света и още като деца са споделяли сцената с някои от най-големите звезди на световната музика. Многократно разпродават най-големите зали в света.

Любимци са на българската публика с напълно разпродадени концерти в Античен театър в Пловдив, в зала Арена "Армеец" и концертите им във Варна, в три поредни години. Всеки път възторжено посрещани от аудиторията заради взривяващата емоция на техните великолепни гласове и харизматично присъствие на сцената.

Този път IL VOLO идват в България, за да представят новия си албум "AD ASTRA", част от световното им турне. Концертът им ще бъде на 2 ноември 2024 г., в зала 1 на НДК. Това е първото завръщане на IL VOLO в зала 1 на НДК след техния дебют в България през 2017 г. и е дългоочаквано от техните фенове в София.

За новия албум

"AD ASTRA" е първият албум на триото с изцяло нови авторски песни (с изключение на "Who Wants to Live Forever"). Той излезе в края на март, след тяхното участие в 74-то издание на конкурса Сан Ремо с песента им "Capolavoro", отбелязваща кулминацията на тяхната 15-годишна кариера. "AD ASTRA" е истински шедьовър, съчетал трите различни и допълващи се личности на Джанлука Джинобле, Пиеро Бароне и Иняцио Боскето. Това е уникален звукозаписен проект, създаден от едни от най-известните автори на музика и подуценти в момента - парчета, които чертаят мост между миналото и настоящето, и с поглед към бъдещето.

Програмата им ще включва също и класически знаменити парчета от 15-годишния им репертоар, емблематични за италианската музика, но и техни солови изпълнения от световната музикална съкровищница, с които тримата музиканти показват поотделно индивидуалността си и личните си музикални предпочитания.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Вземете разбитото си сърце и го превърнете в изкуство.

Кари Фишър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама