Избери си дърво и разбери какво те очаква през 2018


Избери си дърво и разбери какво те очаква през 2018
Снимка: iStock/Guliver

Много хора обичат психологическите тестове. Някои ги правят, за да си потвърдят нещо, други да разберат повече за себе си, а трети просто за забавление.

Това е един тест, който се базира върху психологията на цветовете. Може да откриете нещо ново за вас. В допълнение, резултатите от него ще се отразят на вашите скрити желания за новата година.

Погледнете снимката. Изберете си 1 дърво, което искате да посадите в градината си. Избирайте внимателно и слушайте вътрешния си глас.

Избрахте ли? Сега можете да започнете да четете резултатите.

1. Дъб

Най-вероятно вие сте един от онези хора, които виждат чашата наполовина пълна. За вас животът е огромно приключение изпълнено с неочаквани неща.

През Новата година ще се задават приятни и значими събития, защото сте отворени за нови впечатления и сте готови за промени. Няма да ви се наложи да се чувствате вързани или ограничени от обстоятелствата. Вие сте изпълнени със страст за постигането на нови постижения и всяко едно от тях ще носи още приятни изненади.

2. Лиственица

Вие се отличавате като човек, който цени независимостта си. Не съществуват ограничения, които да застанат на пътя ви.

Творческите ви способности най-вероятно ще доведат до увеличаване на доходите ви през 2018. Не е нужно с много усилия да постигнете успех на работното място. Всичко, което трябва да направите, е да останете верни на вашите принципи и мнения и ще получите това, което сте искали толкова дълго.

3. Клен

Може би сте чувствителен човек. Прекарвате много повече време, отколкото останалите хора да мислите за себе си и за света около вас.

През новата година ще се появи човек, с когото ще изградите хармонична романтична връзка. Въпреки че сте си самодостатъчни и рядко се отегчавате, животът ви ще стане по-ярък и по-авантюристичен.

4. Елша

Вероятно сте много практичен и балансиран човек. Хората се чувстват комфортно, когато са във вашата компания, защото знаят, че могат да ви имат доверие.

Въпреки че по характер сте силен човек, понякога не ви харесва, ако хората видят вашата чувствителност. Ето защо може да имате проблеми при изграждането на връзка с противоположния пол. Въпреки това, през новата година идват хубави неща. Ще срещнете човек, който може да оцени вашата доброта и да не се опитва да я използва.

5. Мирта

Може би сте уверен човек. Всичко в живота ви е под контрол и никога не разчитате на късмета си, а на собствените си умения.

Никога не отлагате нищо и се чувствате удовлетворени само след като приключите с нещо. Хората около вас усещат, че сте силни и много ви харесват. Благодарение на упоритостта и отговорността ви през новата година ще бъдете повишени, което е логичен резултат след всичките ви усилия.

6. Слива

Най-вероятно сте мирен и разумен човек. Обичате да прекарвате време с приятелите си, но също така и да се наслаждавате на собствената си компания.

Понякога се нуждаете от време за себе си, за да мислите за смисъла на живота и да си почивате от света. И въпреки че държите на личното си пространство, идва важно събитие, на което ще срещнете човек, пред когото ще отворите душата си. И това няма да е грешка.

7. Липа

Най-вероятно сте уверен и аналитичен човек, на когото хората могат да разчитат. Вашата чувствителност винаги ви помага да разберете какво наистина има значение.

Хора от обкръжението ви вероятно ще тласнат към вас мъж, когото наистина ще цените. Това ще бъде човек, чието чувство за стил ще е също толкова рафинирано, колкото и вашето. За този човек културата ще играе голяма роля.

8. Кестен

Вероятно другите хора си мислят, че сте мечтател и романтичен човек. Вие не искате да възприемате нещата рационално.

Какво ви казват сетивата е най-важното нещо. Когато спрете да общувате с хора, които не мислят, че чувствата са важни и разчитат единствено на ума си, вие ще се доближите до момента, в който ще срещнете някой специален. Този човек също има мечти и няма да ограничи начина, по който изразявате емоциите и чувствата си.

9. Върба

Вероятно вие сте екстроверт. Обичате да рискувате и да поемате отговорност в замяна на интересна работа.

Уморени сте от рутината и чакате шанса да играете голяма роля в някои събития. Времето на дългоочакваната ви слава е почти тук, тъй като сте активни и не спирате да търсите.

Какво означава вашият избор:

Дървото, което избрахте, разкрива как се отнасяте към себе си и какви промени мислите, че са необходими във вашия живот. Изборът ви може да опише скритата част от личността ви, тази, за която не знаете, но хората виждат.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Където и да отиваш, отивай с цялото си сърце.

Конфуций

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама