Излезе новото парче на Джейсън Деруло и Давид Гета (ВИДЕО)


Излезе новото парче на Джейсън Деруло и Давид Гета (ВИДЕО)
Снимка: Warner Music/Орфей Мюзик

Мултиплатинените глобални суперзвезди Джейсън Деруло и Давид Гета отново обединиха сили за новия си сингъл – "Saturday/Sunday". Идеална демонстрация на характерния подход на двамата изпълнители към клубните поп химни.

Деруло ще отбележи "Saturday/Sunday" с изпълнение на живо на третия годишен NFL TikTok Tailgate този уикенд – най-доброто парти на лигата преди "Супербоул LVII", което ще се състои в неделя, 12-ти февруари. Феновете в цял свят могат да се включат на @NFL в TikTok в 21:55ч. за програма, включваща специални гости от NFL, създатели на съдържание в TikTok, прогнози за деня на играта и много други на живо от State Farm Stadium в Глендейл, Аризона. 

"Страхотно е да си партнирам с Давид Гета за този нов трак" – казва Деруло. "Преди време работихме заедно по "Goodbye" с Ники Минаж, така че е страхотно отново да сме в същия екип. Тази песен е готова за лятото. Също така наистина очаквам с нетърпение да разтърся Супербоул" с нея по-късно този уикенд."

"Страхотно е да споделим тази колаборация" – казва Давид Гета. "Много харесвам този запис. Смятам, че е страхотен. Наистина съм щастлив, че най-после отново работя с Джейсън!"

"Saturday/Sunday" е най-новото официално сътрудничество между двамата музиканти след техния златно сертифициран глобален хит "Goodbye (Feat. Ники Минаж & Willy William)" от 2018 г, който достигна горните позиции на класациите в цял свят.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

В човешкото сърце винаги остава поне една капка сила - докато е живо, докато се надява, докато вярва.

Самуил, Димитър Талев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама