Излезе първият трейлър на биографичната лента за Мерилин Монро (ВИДЕО)


Излезе първият трейлър на биографичната лента за Мерилин Монро (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

В пантеона на злополучните блондинки от 20-ти век, Мерилин Монро може би е единствената по-трудна за изобразяване от принцеса Даяна. Съвсем логично, интересът към адаптацията на Андрю Доминик на романа на Джойс Карол Оутс е огромен от самото начало.

На 16 юни Netflix пусна първия тийзър за “Blonde” - едноминутна визуализация, заснета предимно в черно и бяло. Започва с кадър на Ана де Армас в образа на Монро, ридаеща на тоалетката си, когато няма как човек да не направи зловеща интерпретация на „Диамантите са най-добрият приятел на момичето”. Виждаме я също да пристига на премиера, да танцува в сцена от „Джентълмените предпочитат блондинки“ и да се кикоти на себе си в огледалото. Трейлърът беше придружен и от дата на пускане - 23 септември.

Брад Пит, който има дългогодишно приятелство с режисьора Андрю Доминик, е един от продуцентите. Като се има предвид, че всеки детайл от живота на Монро е бил гледан под лупа след смъртта ѝ през 1962, режисьорът, известен със своите артхаус продукции, вероятно ще представи авангарден поглед върху нейната история.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Ако винаги се опитваш да бъдеш нормален, никога няма да разбереш колко невероятен можеш да си.

Мая Анджелоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама