Излезе първият трейлър на биографичната лента за Мерилин Монро (ВИДЕО)


Излезе първият трейлър на биографичната лента за Мерилин Монро (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

В пантеона на злополучните блондинки от 20-ти век, Мерилин Монро може би е единствената по-трудна за изобразяване от принцеса Даяна. Съвсем логично, интересът към адаптацията на Андрю Доминик на романа на Джойс Карол Оутс е огромен от самото начало.

На 16 юни Netflix пусна първия тийзър за “Blonde” - едноминутна визуализация, заснета предимно в черно и бяло. Започва с кадър на Ана де Армас в образа на Монро, ридаеща на тоалетката си, когато няма как човек да не направи зловеща интерпретация на „Диамантите са най-добрият приятел на момичето”. Виждаме я също да пристига на премиера, да танцува в сцена от „Джентълмените предпочитат блондинки“ и да се кикоти на себе си в огледалото. Трейлърът беше придружен и от дата на пускане - 23 септември.

Брад Пит, който има дългогодишно приятелство с режисьора Андрю Доминик, е един от продуцентите. Като се има предвид, че всеки детайл от живота на Монро е бил гледан под лупа след смъртта ѝ през 1962, режисьорът, известен със своите артхаус продукции, вероятно ще представи авангарден поглед върху нейната история.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама
Реклама

Ако мъжете не трябва да бъдат агресивни, за да бъдат приети, тогава жените няма да се чувстват принудени да бъдат покорени.

Ема Уотсън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама
Реклама