Ким Кардашиян е съсипала роклята на Мерилин Монро (ВИДЕО)


Ким Кардашиян е съсипала роклята на Мерилин Монро (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

Частен музей, който притежава емблематичната рокля, носена от Мерилин Монро докато пее "ЧРД, г-н Президент", бе обвинен, че е позволил дрехата да бъде повредена, като я е предоставил на риалити звездата Ким Кардашиян. Американката се появи с кремавия тоалет на Met Gala миналия месец.

Според снимки в социалните мрежи роклята е с разкъсани шевове, дупки в тъканта при кукичките за закопчаване, на места някои кристали липсват, а други се държат на конец.

Зашеметяващата тясна рокля, която Монро носеше през 1962 г., за да изпее "Честит рожден ден, г-н президент" на Джон Кенеди, далеч не е по формите на Кардашиян, която е с доста по-пищна долна част на тялото.

Скот Фортнър, колекционер, който управлява уебсайт, посветен изцяло на Монро, пусна снимки преди и след обличането на кремавата рокля с кристали. В интернет има и клип, на който се вижда как цял екип се опитва да помогне на Кардашиян да влезе в роклята, въпреки това не успява. На задните части ципът дори е оставен отворен, а пред фоторепортерите гафът е прикрит с бяло кожено палто, което Кардашиян дори не облича.

Роклята е изложена в музея на любопитството Ripley's Believe It or Not! в Лос Анджелис, който я е откупил за 4.8 млн. долара. В началото на май музеят предложи на Кардашиян да облече роклята. За да може да се побере в нея, риалити звездата се е подложила на тежка диета (научете ТУК на каква точно). До момента тя не е коментирала обвиненията срещу нея.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Ако мъжете не трябва да бъдат агресивни, за да бъдат приети, тогава жените няма да се чувстват принудени да бъдат покорени.

Ема Уотсън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама