Излиза филм за съдебната битка между Джони Деп и Амбър Хърд (ВИДЕО)


Излиза филм за съдебната битка между Джони Деп и Амбър Хърд (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

Джони Деп и Амбър Хърд бяха вкопчени в огромна съдебна битка, в която актьорът съди бившата си съпруга за клевета, след като в нейна статия той бе посочен като неин насилник, заради което бе уволнен от два големи франчайза. В резултат на това се стигна до шестседмичен процес, в който светът видя много от личния живот на двамата. Сега този процес е превърнат във филм и вече излезе първият трейлър, съобщи Giant Freakin Robot.

Новият филм, продуциран от Tubi, е озаглавен "Hot Take: The Depp/Heard Trial" и от трейлъра можем да предположим, че това няма да е лента, която ще получи някакво признание за награди. И Джони Деп, и Амбър Хърд са актьори, но актьорите, които ги пресъздават, като че ли малко прекаляват с мелодрамата.

Деп спечели делото си за клевета, оставяйки Хърд отбягвана от всички. Твърди се обаче, че тя ще издаде книга с разкази, в която ще разкаже повече за твърденията си, че актьорът е бил изключително агресивен.

Драмата между Джони Деп и Амбър Хърд продължи месеци след приключването на съдебния процес, като правният екип на Хърд дори поиска обжалване на решението на журито и съда, въпреки че тя загуби това обжалване. Макар всички да се надяваха, че тази ситуация ще остане зад гърба им, сега тя е силно драматизирана в новия филм. Има и слухове, че се работи и по документален сериал, в който подробно ще бъде описан процесът.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Когато ти се даде възможност да бъдеш прав или добър, избери да бъдеш добър.

"Чудо"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама