Излъчиха продължението на “Приятели” (ВИДЕО)


Излъчиха продължението на “Приятели” (ВИДЕО)
Снимка: HBO

Сериалът „Приятели” може и да е свършил преди 17 години, но шоуто никога не е изчезвало. Всъщност, вероятно всеки човек го делят не повече от 20 минути от повторение по телевизията някъде по света.

Но „Приятели: Отново Заедно“ е тук и е наистина повече от вълнуващо! Епизодът се излъчи снощи по HBO Max и прикова милиони зрители от цял свят пред екраните. Това е първият път, в който и шестимата членове на актьорския състав са на екран заедно от 2004 година. И така, какво се случва, когато Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Лиза Кудроу, Мат Леблан, Матю Пери и Дейвид Шуимър се съберат отново? Емоциите се засилват, докато актьорският състав прави последно пътуване до любимото си кафене „Central Perk”, за да си припомни и преживее моменти от емблематичния ситком.

„Отново заедно” продължи 2 часа, а актьорите не изобразяваха оригиналните си герои, а се появиха като себе си. Освен това, те споделиха доста кадри „зад кадър”. В епизода взеха участие и редица известни гост-звезди, сред които Дейвид Бекъм, Джъстин Бийбър, Джеймс Кордън, Кит Харингтън и Лейди Гага. И макар в трейлъра Дженифър Анистън да пита „Къде са кърпичките?”, Кортни Кокс и Матю Пери също се разчувстват в епизода.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Достатъчно е да погледнете през очите на Любовта, за да видите красотата навсякъде.

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама