4 зодии, които са ужасни приятели


4 зодии, които са ужасни приятели
Снимка: iStock/Guliver

Приятелствата са трудни за поддържане. Добър приятел е някой, който би бил до вас в добри и лоши времена, ще ви напътства и подкрепя. Въпреки че има някои приятелства, които продължават за цял живот, други се разпадат след определено време, вероятно поради причини като различни графици, зает начин на живот и липса на комуникация.

Отнема много време, усилия и упорита работа, за да накарате приятелството да работи и да продължи дълго. Някои хора могат да го направят с лекота, докато други трудно се справят и често губят приятелите си. Ето 4-те зодии, които хич не ги бива с приятелствата.

Овен

Хората, родени под знака на Овена, понякога могат да бъдат доста упорити и сковани. Те са импулсивни, егоцентрични и контролиращи. Често могат да накарат приятелите си да се чувстват пренебрегнати и отстранени. Те също имат доминираща личност, която може да раздразни приятелите им и да навреди на отношенията им.

Телец

Телците обичат да създават нови приятели и да се забавляват с тях, но след определен момент се нуждаят от малко време, за да се заредят и да се самоанализират. Това може да доведе до пропуск в комуникацията с техните приятели. Хората също така се дразнят от навика на Телците да се нуждаят от малко пространство и поверителност.

КАКВА ПРИЯТЕЛКА СИ СПОРЕД ЗОДИЯТА

Рак

Тъй като Раците са мрачни, прекалено чувствителни и импулсивни, те лесно могат да бъдат наранени от нещо, което приятелите им са казали с добро намерение. Това може да причини спорове, вражда и объркване. Те също са вещи в преосмислянето и могат да създадат много проблеми в главата си, което може да доведе до съсипани приятелства.

Лъв

Лъвовете просто не могат да поставят никого пред себе си. Те обичат факта, че са обсебени, егоистични и определено не съжаляват за това. Този техен навик може да подразни приятелите им и да ги накара да се чувстват сами. Лъвовете просто нямат това в себе си, което е необходимо, за да бъдат грижовни и подкрепящи приятели, които ще поставят нуждите на приятелите си пред своите.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Животът е възмутителен, когато мислиш за него, и прекрасен, когато го живееш.

Карол Корд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама