Жана Бергенодрф се завърна с нова песен (ВИДЕО)


Жана Бергенодрф се завърна с нова песен (ВИДЕО)
Снимка: ПР

Осем години след победата във втория сезон на шоуто X Factor, непредсказуемата Жана Бергенодрф го показва отново във впечатляваща нова песен и видео. "Unpredictable" е заглавието на сингъла, който е по текст на Mihai Andrei и Elena Morosanu и музика на Victor Bouros, които са автори на многобройни хитове.

Текстът разказва за необузданата голяма любов на една жена, която може да стане непредсказуема в методите си, за да постигне целта си. В "Unpredictable" много добре са застъпени мотиви като мистика, вяра в божествените сили и тайнството, които напълно съвпадат със същността на изпълнителката.

Видеото, което е режисирано от топ режисьора Люси Иларионов, е изпълнено с красиви природни картини от местността Костенски водопад, в който обаятелната Жана "бяга" след своята любов и сменя роля след роля. Участие в клипа взимат чешките вълци-братя Сиукс и Черок. Техен баща е Терес - един от първите за породата в България. Спасен е от английско семейство, което е искало да го предаде във ветеринарна клиника за евтаназия поради факта, че не могат да се справят с неговото възпитание. След като той попада в семейството на зоолога (арахнолог) д-р Стоян Лазаров, с много търпение и любов той се превръща в прекрасен домашен любимец и страхотен актьор с над 70 участия. Участниците в клипа, неговите синове Черок и Сиукс, които са от малко по снимачните площадки и уверено вървят по неговите стъпки.

"Тази песен е изцяло свързана с моята същност. Вълкът символизира безстрашие, свобода и самостоятелност. Съчетано с ритъма на природата, мистерията и силата, която изпитах по време на заснемането на клипа може да се каже, че се почувствах  топлина и пълноценност. Приказка, която оживя" – споделя Жана.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Достатъчно е да погледнете през очите на Любовта, за да видите красотата навсякъде.

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама