Какъв обрат в "Игри на волята" – едно племе бе заличено завинаги!


Какъв обрат в "Игри на волята" – едно племе бе заличено завинаги!
Снимка: Facebook

Едно от на-гледаните риалити предавания в България "Игри на волята" шокира зрителите в неочакван обрат в играта. Едно от племената бе заличено от картата, а неговите членове бяха разпределени в другите две племена. Жълтите, които бяха едни от най-силните участници, вече са част от "Приключенците" и "Бойците".

В племето бяха останали 4 играча, които се оказаха изключително борбени и силни. Борис и Симеон станаха част от "Приключенците", а "Бойците" си избраха Андрей и Красима.

НЕОЧАКВАНО "ИГРИ НА ВОЛЯТА" НАПУСНА ЕДИН ОТ НАЙ-СИЛНИТЕ ИГРАЧИ

На още един обрат станаха свидетели зрителите на предаването.

Плажът на отшелника вече се обитава от малка, но изключително силна Елизабет. Тя успя да победи войника Мартин в битката за оцеляване. Гимнастичката запази нужната концентрация и подреди първа кулата си, а това сложи край на участието на Мартин, който от своя страна я призна за силен противник.

Ето и последните думи на войника, малко преди да напусне "Игри на волята":

"Не мога да повярвам, че си тръгвам. Дойдох тук, за да дам пример. Исках да покажа силата на българския войник. Аз съм един от младите хора, които служат на родината и народа си с чест и достойнство и са готови дадат живота си за нея. Мисля, че сме достойни за уважение."

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Не приемайте себе си твърде сериозно. Знайте кога да се присмеете на себе си.

Холи Бери

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама