Кичка Бодурова грубо нарушава правилата


 Кичка Бодурова грубо нарушава правилата

След последните номинации стана ясно, че трима Съквартиранти са застрашени от изгонване – Кичка Бодурова, Луна и дует "Ритон". Това безспорно ще бъдат едни от най-интересните и напрегнати елиминации, тъй като за първи път един срещу друг ще бъдат изправени два титана на българската поп музика, които в Къщата се превърнаха в отявлени врагове.

Тази вечер ще станем свидетели на задълбочаващата се криза между Кичка и "Ритон". Словесните им нападки отдавна преминаха границата на личното и двата лагера вече открито се обвиняват в липса на професионализъм, фенове и кариера. Не минава и ден, без да се спомене концерта на Бодурова в Caesars Palace. Тази вечер Big Brother ще вземе отношение по въпроса, превърнал се в ябълката на раздора. Големият Брат ще обяви на Съквартирантите, че е изпратил официално запитване до мениджърите на залата, в което моли за изчерпателна информация относно въпросното събитие. Дали наистина Бодурова е пяла в емблематичната сграда, предстои да разберем.

По време на снощния лайф стана ясно, че Кичка е нарушила грубо правилата на Къщата, поради което получи голям брой номинационни точки от Съквартирантите. Оказва се, че според предварителните си договорки с Big Brother, певицата има право на достъп до електронната си поща два пъти седмично, но само при условие, че се преглеждат сметки и имейли, свързани с нейната дейност отвъд океана. В разрез с договора си обаче, ще се окаже, че Бодурова е прегледала и дори препратила имейли, които не касаят бизнес делата ѝ. Big Brother ще се види принуден да глоби Съквартирантите с цели 40 процента от седмичния им бюджет. В днешния дейли епизод зрителите на Нова ще видят инфрактната ситуация и емоционалната реакция на Кичка, която ще бъде разпъната от останалите звезди в Къщата.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Любовта няма етикети, няма определения. Тя просто е това, което е.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама