Любимо предаване се завръща в ефира на bTV


Любимо предаване се завръща в ефира на bTV
Снимка: bTV

Едно от най-обичаните предавания в родния ефир "Аз обичам България" се завръща отново на екран. Патриотичното шоу, което се излъчваше по NOVA телевизия, сега ще бъде по bTV.

Вижте още: Виктория е най-слушаният български изпълнител в Spotify

Във формата участниците бяха разделени на два отбора като капитаните им бяха Юлиан Константинов и Андрей Слабаков, но след скандал през 2017 година оперният певец беше сменен от формата с покойният актьор Иван ЛаскинВсе още не ясно кои ще бъдат новите капитани, но самият формат няма да бъде променен. 

Не се знае дали водеща ще бъде отново журналистката Евелина Павлова, която се справяше повече от добре в ролята си на рефер между отборите. 

Любопитни, неочаквани, тематични, модерни и родолюбиви въпроси от различни сфери и теми на живота очакват двата отбора в седемте кръга на играта, сред които „Кутия на времето“, Super Box, „Колелото на живота“ и други, съобщават от медията.

Вижте още: Мариана Попова скочи на "Гласът на България": Победителката пя фалшиво

Форматът на ITV Studios "I Love My Country", който до момента е реализиран в 34 територии, ще заблести в ефира на bTV за първи път през пролетта на следващата година.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Когато прегърне един мъж, жената иска да почувства неговата слабост, а когато го целуне - неговата сила.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама