Маргарет Мацантини представи Чуй ме в бутика на Max Mara


Маргарет Мацантини представи Чуй ме в бутика на Max Mara

Когато две икони на съвременния стил се съберат на едно място, то резултатът винаги е впечатляващ. Именно такова бе събитието в бутикa на Max Mara, на което нашумялата италианска писателка Маргарет Мацантини представи за първи път пред българска аудитория бестселъра си „Чуй ме“. Със своето силно присъствие и модерен запомнящ се глас авторката, която грабна сърцата на хиляди читатели по целия свят, одухотворява жената, към която луксозния моден бранд е насочен – изискана, интелектуална и успешна.

В преобразената обстановка на бутика на Max Mara, в която гостите почувстваха чара на съвременно литературно пространство, управляващият собственик на MDL Group и официален представител на луксозния италиански бранд за България г-жа Илияна Алипиева приветства магнетичната италианка. Маргарет Мацантини накара присъстващите да се откъснат от забързаното ежедневие и да чуят, почувстват и да се вдъхновят от силните послания на драматичния роман „Чуй ме“. Откъси от бестселъра бяха представени на публиката от Любомир Сапунджиев.

Гостите сред които бизнес дами, представители от италианското посолство и италианската търговска камара, се насладиха на типичния италиански дух, в който протече вечерта с винен аперитив Lillet и изискан кетъринг, като всеки от тях имаше изключителната възможност да получи автограф от писателката върху копие от книгата, комплимент към присъстващите, като и да увековечи вълнуващия момент на стената на славата.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Най-добрият начин да вземете най-доброто от останалите хора, е като им дадете най-доброто от себе си!

Робин Шарма

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама