Маргарет Мацантини представя бестселъра си "Чуй ме" в бутика на Max Mara


Маргарет Мацантини представя бестселъра си "Чуй ме" в бутика на Max Mara

Феноменът Маргарет Мацантини пристига в България и ексклузивно ще представи бестселъра си "Чуй ме" на 4 ноември в бутика на Max Mara (бул. Витоша 74).

Мацантини – икона на съвременната италианска литература, специално избра локацията, на която ще се проведе събитието. Max Mara символ на луксозната италианска мода и наследство е ориентирана към интелектуалната и изискана жена олицетворение, на която е самата Маргарет.

Една авторка, която с творбите си смело приканва читателя да се замисли. Печелила най-големите италиански литературни отличия. Авторка, която може да се похвали и с три филма, създадени въз основа на романите й, номинирани и спечелили куп награди и предмет на овации както от широката публика, така и от страна на критиката. Тя е световноизвестната италианска писателка, актриса и сценаристка Маргарет Мацантини.

"Бях като омагьосана. Веднага разбрах, че трябва да направим този филм, че трябва да разкажем тази история на света! А това не ми се случва често...", споделя Пенелопе Круз, която е главна героиня в две от екранизациите. Освен това холивудската звезда признава, че именно тези нейни роли са и най-важните в кариера й. Единият филм е "Да дойдеш на света", а другият "Не мърдай" (по романа "Чуй ме”).

Именно него Маргарет Мацантини ще представи пред българските си почитатели в сряда в бутика на Max Mara. "Чуй ме" е световен бестселър, преведен на над 30 езика, увенчан с престижните отличия "Стрега", "Гринцане Кавур", "Рапало Каридже", приза на град Бари и европейската награда "Цептер". Изключително силени въздействащ драматичен роман, наситен със страст, любов, вяра и символика.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Когато целият свят мълчи, дори един глас става могъщ.

Малала Юсуфзай

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама