Мария Бакалова ще присъства лично на "Оскар"-ите


Мария Бакалова ще присъства лично на "Оскар"-ите
Снимка: Instagram

Както всяко друго голямо наградно събитие тази година, броят на хората, присъстващи на "Оскар"-ите, ще бъде ограничен в разгара на пандемията, която не показва признаци на затишие.

Според последните промени, обявени от Академията за киноизкуство, само презентаторите и номинираните плюс един човек като придружител ще могат да присъстват лично на 93-те награди "Оскар", съобщи THR.com.

Това означава, че българската актриса Мария Бакалова също ще е сред тях, тъй като е номинирана в категорията "Най-добра поддържаща женска роля" за "Борат 2".

В писмо до близо 10 000 членове на Американската филмова академия президентът ѝ Дейвид Рубин потвърди, че само презентаторите и номинираните плюс един придружител ще присъстват лично на церемонията на 25 април.

"Въпреки че се надявахме пандемията да остане зад гърба ни до април, това изглежда не е много вероятно. Здравето и безопасността на членовете на Академията и номинираните е основната ни грижа, така че трябва да вземем необходимите решения за очакваното събитие", заявява в Рубин писмото.

По-рано беше обявено, че 93-те награди "Оскар" ще се състоят на две локации - в "Долби Тиътър", където традиционно се провежда церемонията, и в "Юниън Стейшън" в центъра на Лос Анджелис.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Когато целият свят мълчи, дори един глас става могъщ.

Малала Юсуфзай

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама