Мария Бакалова с първи думи след номинацията за "Оскар"


Мария Бакалова с първи думи след номинацията за "Оскар"
Снимка: Instagram

Както вече съобщихме, вчера Мария Бакалова получи номинация за "Оскар", като по този начин се превърна в първата българка с шанс да се бори за престижното отличие.

Щастливата новина развълнува много българи, а в социалните мрежи не спряха да валят поздравления за 24-годишната актриса.

Мария също сподели как се чувства след номинацията за "Оскар" в категорията "Най-добра поддържаща женска роля" за изпълнението ѝ в "Борат 2".

"Уа Уа Уи Уа! Благодаря на Академията за тази историческа чест! Наистина не мога да повярвам, че чух името си в компанията на тези невероятни жени и техните спиращи дъха роли! Безкрайно благодарна съм на Саша Барън Коен и на моето Борат семейство и ги поздравявам за Оскар номинацията им за адаптиран сценарий", написа Бакалова в Instagram.

За златната статуетка тя ще се съревновава с Глен Клоуз ("Елегия Хилбили"), Оливия Коулман ("Бащата"), Аманда Сайфред ("Манк") и Юн Ю-джун ("Минари"). Тазгодишната церемония по връчването на наградите "Оскар" ще се проведе на 25 април.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама