Мария Игнатова призна защо няма да празнува Свети Валентин (ВИДЕО)


Мария Игнатова призна защо няма да празнува Свети Валентин (ВИДЕО)
Снимка: Instagram

Точно на Свети Валентин, 14 февруари, ще започне най-положителното риалити шоу в българския ефир - “Един за друг”. С нетърпение чакаме да видим и новия тандем водещи - Емо Чолаков и очарователната Мария Игнатова. Ето какво каза блондинката за предаването, снимките:

„Още на пробните снимки ни беше много леко да работим заедно. Емо ми съдейства по всякакъв начин. Аз съм работила с много хора, не само с Алекс. В „Господари на ефира“ бяхме тренирани да водим с кого ли не. Много съм благодарна за подкрепата от страна на Емо през цялото време. Неговият опит в това предаване ми дава много".

Вижте още: Шеф Илиан Кустев: Джино се изтъпанва с луксозни коли, ама ми дължи пари (ВИДЕО)

Защо няма да празнуват Свети Валентин?

Въпреки добрия тандем и бързото спояване, половинката на Ивайло Цветков - Нойзи е категорична, че графикът на снимки е изключително интензивен и на двамата не им остава време да видят дори семействата си.

"Имала съм много тежки снимки, но чак толкова не. Това е най-тежкото предаване, което съм снимала. Ето, снощи например, изкарахме до 2.30ч. Затова и няма как да издадем кой печели и кой си тръгва, защото ние с никого извън снимачната площадка не се виждаме", каза блондинката.

Заради натоварения график тя няма и да празнува Свети Валентин, защото отново ще е пред камерата.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Достатъчно е да погледнете през очите на Любовта, за да видите красотата навсякъде.

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама