Мартин-Елвиса: Дени беше най-голямото ми разочарование


Мартин-Елвиса: Дени беше най-голямото ми разочарование
Снимка: Нова телевизия

Мартин Николов - Елвиса сподели, че е бил силно разочарован от поведението на Денислава към него по време на участието им в "Игри на волята".

"Денислава беше най-голямото ми разочарование. Мислех, че сме много добри приятели. Като излязох чух какво мисли всъщност за мен. Аз дори ѝ се обадих и я питах не я ли е срам сега като се гледа по телевизията. Тя ми се извини, но аз не приемам извинения. В момента тя се опитва да си оправи образа", каза той в интервю за Нова телевизия.

Вижте още: Дени от "Игри на волята": Попаднах в капана на човек, който искаше да нарани бившата си (СНИМКА)

За Мастагарков

"Сега си давам сметка, че с Мастагарков можех да съм по-мек. Но пък аз съм си такъв - директен, избухлив. Сега като гледам предаването, заставам си зад думите, защото виждам как той наистина си ме е предал в играта."

Вижте още: Емануела съсипа Мартин-Елвиса, каза бруталната истина за него (СНИМКИ)

За поведението му в играта

"Наясно съм, че образи като моя, не се харесват на всички. Ти влизаш в това предаване и хората виждат, че ти не си спортист. Изкарват ме едва ли не някакъв милионер и автоматично започва един хейт, тъй като такива хора никой не ги обича. И аз си казах, че ако се проваля, хората веднага ще кажат, че не ставам за нищо, че то е било ясно, че нищо няма да направя и само съм заел мястото на някой кадърен. А ако започна да бия и да побеждавам, хората ще кажат, че това 100% е нагласено, че някой ми пуска. Така че аз нямам много опции, за да изляза положителен. Аз исках поне да бъда себе си в тази ситуация и бях през цялото време. Карах се, нареждах, играех, правех всичко така, както го усещам."

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Не приемайте себе си твърде сериозно. Знайте кога да се присмеете на себе си.

Холи Бери

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама