Мирела от "Игри на волята" призна за тежко заболяване (ВИДЕО)


Мирела от "Игри на волята" призна за тежко заболяване (ВИДЕО)
Снимка: Инстаграм

Мирела Илиева бе една от най-красивите изкусителки в миналогодишния сезон на "Игри на волята". Наскоро брюнетката призна, че вече има и половинка, при това не кой да е, а Юлиан Костов, който е един от най-успешните български актьори в Холивуд, открил звездата на Мария Бакалова. Мирела бе гост в студиото на Мон Дьо, където призна, че е преборила една от най-страшните болести за младите момичета - булимия. 

Вижте още: Късметлия: Вижте красивата половинка на Момчил от "Игри на волята" (СНИМКИ)

"Разводът на родителите ми ме прехвърли към булимията. Не съм говорила по тази тема досега. Заради създаването на перфектното женско тяло в интернет, много момичета имат проблеми, какъвто имам и аз. Тъкмо бях влязла в гимназията и ми трябваше съвсем малко тогава, за да залитна, имах стресирана психика, вкъщи беше кошмар. Тогава едно момче ми каза, че съм качила някое и друго килце и аз го приех много сериозно, не спрях да мисля за това. Прибрах се и спрях да ям, мразех се. След всяко хранене отивах в тоалетната и предизвиквах повръщане. Това продължи почти година. Ти знаеш през цялото време, че не трябва да го правиш, но не можеш да спреш", започна Илиева.

Бях стигнала до 45 килограма. Целият стрес, който ми се случи, ми повлия много на имунната система. Вкъщи беше истински ужас, аз бях малка, но достатъчно голяма, за да знам какво се случва. Нямаше как да застана между тях, просто ги слушах от другата стая."

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

"Не мога" не е решение.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама