Наум Шопов става водещ


Наум Шопов става водещ
Снимка: bTV

Новото телевизионно риалити предаване "Ергенът" по bTV вече има своя водещ. Това е човекът с много професионални умения и постижения в различни сфери, доказал себе си като актьор, инфлуенсър, а от скоро и дипломиран лекар - Наум Шопов. Той ще бъде човекът, който ще запознае Виктор Стоянов и дамите с правилата на формата и ще ги води през всеки един етап от него. Освен това Наум Шопов ще бъде съветник на Виктор, негов приятел и дори брат, с когото "ергенът" ще може да споделя своите мисли и емоции.

"Приех да бъда водещ в "Ергенът", защото е нов и интересен формат. Смятам, че живеем във време, в което малко или много всички сме погълнати от цинизъм. Всяко едно риалити има своите предимства и достойнства, както и доста силен финансов стимул, но всъщност истината е, че малко победи са по-големи от това да намериш любовта. Стискам палци на Виктор и ще бъда неизменно до него, за да му помогна в това начинание", споделя водещият Наум Шопов.

Снимките на романтичното приключение, което проследява пътя на двадесет дами към сърцето на един единствен мъж, започват през втората половина на месец септември. Мястото, което се пази в дълбока тайна, е един истински рай на Земята и едно от най-романтичните и екзотични места в света. Там, сред изискан лукс и неповторима природа, скрити романтични заливи и уединени градини, участниците ще изпитат незабравими емоции.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Разбрах, че когато имаш истински интерес към живота и любопитен живот, сънят не е най-важното нещо.

Марта Стюарт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама