Нова коалиция се заформи в "Игри на волята", ето между кого (СНИМКА)


Нова коалиция се заформи в "Игри на волята", ето между кого (СНИМКА)
Снимка: Facebook Игри на волята

В началото на финалната седмица в "Игри на волята: България" станахме свидетели на раждането на нова коалиция. Виктория и Джаферович успяха бързо да се присламчат една към друга и се оказаха във вихъра на разгорещен разговор.

По време на него стана ясно, че двете са си симпатизирали по време на целия сезон и съжаляват, че не са имали възможността да играят заедно на по-ранен етап. Както Джаферович, така и Виктория стигнаха до заключението, че двете са били от водещите фигури в техните племена.

"Съжалявам, че не бяхме в един отбор. Ако бяхме, на племето щеше да им се види тясна Резиденция, Стопанство, Река и всичко останало... Направо щяхме да ги побъркаме" откровено споделя най-високата участничка в игрите със своята събеседничка. Малко след това обаче, в разговор с най-верния си съюзник Алекса, волейболистката смени тона и обяви Евгения за най-опасния играч.

Играта вчера взе и първите си жертви. След като не успяха да се справят с битката, Ралица и Мира са първите получили директен билет за елиминационната битка. От друга страна, Филип успя да спечели първата битка и си завоюва имунитет и допълнителен глас за съвета.

На съвета снощи стана ясно и каква е силата на коалиционните споразумения. Докато жълтите нарочиха Георги, червените бяха впили зъби в Мани. Те двамата ще се борят срещу Мира и Ралица за оставането си в борбата за наградата от 100 000 лева.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

"Не мога" не е решение.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама