Новият "Ерген" Алек Младенов разкри за каква жена мечтае


Новият "Ерген" Алек Младенов разкри за каква жена мечтае
Снимка: bTV

Сезон 3 на романтичното риалити "Ергенът" стартира тази вечер по bTV. Днес и утре, 22 февруари, новият "ерген" на България – бизнесменът Александър Младенов, ще посрещне 26 ослепителни дами, копнеещи да срещнат любовта и да изживеят своята романтична приказка на едно от най-красивите кътчета на земята – източния пристан на Гърция и перлата на Егейско море – митичния остров Родос.

Каква жена търси Алек Младенов

"За мен "Ергенът" е възможност да опозная себе си и да намеря това, което търся. Искам да срещна жената на живота си, с която заедно да създадем едно красиво и голямо семейство. Тя трябва да е спонтанна, освободена, уверена и влюбена в живота. Нямам модел – просто трябва да я усетя. Аз съм безобразен романтик – ако намеря правилното момиче, се чувствам като в облаците – свободен и силен, а когато се влюбя, съм готов да дам живота си за човека, когото обичам. Влизам абсолютно чист за това, което ме очаква. Готов съм за едно ново начало!", споделя Алек непосредствено преди запознанството си с дамите, с които ще споделя ежедневието си в следващите три месеца.

Вижте още: Ето каква трябва да е жената до новия Ерген Алек според любимата му учителка

Участничките за Алек

Момичетата също не крият вълнението си преди срещата си с новия "ерген" на България: "Аз съм човек, който не вярва в любовта от пръв поглед, но мисля, че Алек промени това!"; "Виждала съм и други красиви мъже, но в Алек има нещо вълшебно“; "Просто няма такъв мъж!"; "Не, не съм влюбена – аз съм ужасно влюбена!"; "Алек направо ме омагьоса – загубена съм!"; "Той е мъжът на живота ми!"…

Вижте още: Вижте част от участничките в "Ергенът" 3 (ВИДЕО)

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Няма проблем човек да се пуска по течението, стига да може след това да се върне.

Миг Джагър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама