Обявиха кой ще е водещ на наградите Оскар 2024 (СНИМКИ)


Обявиха кой ще е водещ на наградите Оскар 2024 (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

Радж Капур ще бъде изпълнителен продуцент и водещ на церемонията по връчването за наградите "Оскар 2024".

Организаторите на 96-ите награди "Оскар", които ще бъдат излъчени на живо в неделя, 10 март 2024 г., от "Долби тиатър" в Лос Анджелис, съобщиха също, че Кати Мълън ще бъде изпълнителен продуцент, а церемонията ще бъде режисирана от Хамиш Хамилтън. Решението им е повлияно от факта, че миналогодишната телевизионна церемония показа най-ниския рейтинг в историята на връчването на наградите.

Хамиш за четвърти път ще застане начело на събитието, а Радж работи по шоуто през последните седем години и за последно беше продуцент на 95-ите Оскари.

Вижте още: Коледа подрани: За първи път Шер издава албум с коледни песни

Радж и Кати казаха: "Като канадско момче от южноазиатски произход и момиче от Лондон, което е израснало, гледайки Оскарите, и мечтае да участва в тях, това е моментът, в който трябва да се ощипем! Тази година беше изключителна за киното и за нас е абсолютна привилегия да ръководим екипа, който чества световната филмова индустрия и изумителните таланти, които вдъхват живот на тези филмови истории. Посветени сме на това да направим забележителен празник за всички."

Вижте още: Смъртни заплахи летят към сестрите Хадид заради подкрепата им към Палестина

Други членове на екипа, които се завръщат от миналогодишните Оскари, са творческият директор Кени Гравилис, дизайнерите на продукцията Мисти Бъкли и Алана Билингсли. Изпълнителният продуцент на шоуто на червения килим Дейвид Чембърлин и творческите консултанти на килима Лиза Лав и Раул Авила също се завръщат.

ABC, собственост на Disney, има изключителни права за излъчването на наградите "Оскар" до 2028 г.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Жените наистина управляват света. Още не са го осъзнали. Когато го осъзнаят, ние всички ще сме в голяма беда.

Доктор Леон

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама