Петя Буюклиева с брутални коментари към участниците в "Черешката на тортата"


Петя Буюклиева с брутални коментари към участниците в "Черешката на тортата"
Снимка: NOVA

Екстравагантната певица Петя Буюклиева успя да шокира както участниците, така и зрителите на "Черешката на тортата" с меко казано обидното си поведение.

Вижте още: Хванаха Диона да шофира надрусана

В снощния епизод естрадната легенда направи неприятни коментари към останалите участници и ястията на домакина - бившия баскетболист Людмил Хаджисотиров - Удо.

Още в началото на предаването изпълнителката на "Баба ми е фаталната жена" подцени хляба на спортиста, като заяви, че вече има домашни фурни и не е голяма работа, а след това нарече салата му "манджа с грозде". След това 64-годишната певицата агресира срещу Анджелика, като я набеди, че преиграва с въпросите си на масата.

Това, което обаче истински разгневи Петя Буюклиева, беше моментът, в който разбра, че майката на жената на Удо е приготвила десерта - тирамису по рецепта на София Лорен, и прибегна до нецензурни изрази, като обяви, че не вижда смисъл да си скъсва з*дника от готвене, щом на другите им помагат.

Вижте още: Сашо Кадиев: Тази година искам сватба и бебе (ВИДЕО)

Във финала на епизода обаче певицата обърна палачинката и разцелува Удо, въпреки че цяла вечер имаше забележки към него.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Казват, че душите живеят в очите на хората. Дори животните го усещали и гледали човека в очите.  

Людмила Филипова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама