Сашо Кадиев: Тази година искам сватба и бебе (ВИДЕО)


Сашо Кадиев: Тази година искам сватба и бебе (ВИДЕО)
Снимка: Instagram

Сашо Кадиев зададе най-важния въпрос на любимата си Ивелина Чоева през декември 2022, но сватбен звън все още не се е чул за тях, като дори бившата му жена Таня Тончева го изпревари в това начинание. Ето какво призна актьорът за жените в живота си в подкаста на Миглена Ангелова:

"Тази година искам да се оженя за Ивчето, тя да ми роди дете и да сме щастливи заедно. В интерес на истината тя никога не ме е дразнила с нищо, аз вероятно нея. Всеки ден се боря за любовта й. Тя е като паднал ангел до мен, доста самостоятелна, живяла е до Бъкингамския дворец и в момента е дошла да търпи нарциса в Кокаляне."

Вижте още: Ето коя красавица ще води “Един за друг” с Емо Чолаков (СНИМКА)

Трябва да направя семинар по въпроса как да се разделим с партньора приятелски. Необходими са двама. Когато се влюбих и го осъзнах, на вечерята останахме с Таня и й казах: "Влюбих се в друга жена". Тя реагира много спокойно: "Ами, Саше, щом с нея си щастлив..." Даде си сметка, че насила хубост не става.

Имахме натрупани обиди вдин към друг. Имало е и счупени чинии след раздялата, да. Кати беше на пет тогава, не е отделен човек от нас и знам, че се нуждае от двама родители, за съжаление ще й е трудно да го разбере това, но опитваме нищо да не ѝ липсва.”

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Не бих казал, че жените нямат характер - те просто всеки ден имат различен характер.

Хайнрих Хайне

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама