Поли Генова гостува на известния водещ Сам Райдър по BBC радио


Поли Генова гостува на известния водещ Сам Райдър по BBC радио
Снимка: ПР

Ексклузивен брой на световноизвестния подкаст Music Life на BBC, посветен на Евровизия, ще се излъчи този уикенд по BBC радио. Водещ на формата ще бъде британската суперзвезда Сам Райдър, а Поли Генова ще бъде негов специален гост. Те ще си говорят за това как се прави музика в днешно време и ще споделят със слушателите интересни истории и спомени от участието си на Евровизия.

Music Life се излъчва по BBC World Service – най-голямата радиостанция в света с над 98 милиона слушатели. Поли Генова ще бъде специален гост на Сам в епизод, посветен на Евровизия. В подкаста ще се включат и победителят от конкурса през 2006 г. Мистър Лорди, както и една от представителките на Австрия тази година – Тея.

Сам Райдър става популярен с кавърите на световни хитове, които споделя в TikTok по време на пандемията. Две години по-късно, през 2022 г., той представи Обединеното Кралство на конкурса Евровизия с песента "SPACE MAN" и се класира на второ място. Победител стана Украйна, но поради невъзможността Евровизия да се проведе в страната, домакин на тазгодишното издание ще бъде Ливърпул, Англия. Популярността на Сам не спира да расте и той е номиниран за най-добър изгряващ артист на Британските музикални награди през 2023 г., а наскоро издаде и песен със световноизвестните диджеи Sigala и David Guetta.

Епизодът на Music Life с Поли Генова ще може да бъде слушан тук.

За участието в подкаста на BBC Поли Генова споделя: "Уникално преживяване – да участваш в изключително интересен разговор с толкова успешни артисти и то по любимата ти световна радио медия – BBC радио! Безкрайно съм благодарна за възможността да се запозная и комуникирам, макар и виртуално, с тези невероятни музикални професионалисти. Супер зареждащо е!"

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Не е чудо да имаш сто приятеля. Чудо е да имаш един, който да е на твоя страна, когато стотици са против теб.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама