Преживяване като от филм


Преживяване като от филм

Има неща, които не се описват с думи, а се преживяват със сърцето и завинаги си запазват кътче в съзнанието и спомените ни. Има и такива моменти, които никога не си предполагал, че могат да си случат. А когато всичко това ти се случи накуп… "Няма думи, които да могат да опишат колко невероятно бе цялото преживяване. Бяхме част от една истинска приказка“, споделя Антония Стойчева – една от двете участнички в кампанията на Mastercard 70-то издание на Филмовия фестивал в Кан, които съдбата определи да спечелят безценни моменти на звездното събитие, заедно със своите половинки.

Отношението към тях като към звезди започнало още от пристигането им в прекрасния Кан, където ги посрещнали с луксозен автомобил, а след това ги настнили в невероятен хотел, в който били отседнали и голяма част от звездите.

"Това преживяване е неописуемо, то е нещо което се случва веднъж в живота и не мога да повярвам, че имах щастието да се случи точно на мен", споделя Маринела Цанкова.

Дамите били силно впечатлени от възможността за достъп до зони на фестивала, които обикновено са запазени само за звездите. Споделят, че чувството да си неделима част от бляскавото събитие е неописуемо и нереално. „Всичко е толкова блестящо, фотографите снимат край теб, докосваш се до невероятния свят на звездите и за наистина имаш чувството, че си част от него“.

За звездната визия на двете дами се погрижили професионални гримьори, фризьори и стилисти. Всичко се случвало невероятно бързо и неусетно – в единия момент цял екип се грижел да изглеждат прекрасно, а в следващия вече си сред звездите от големия екран и модния подиум. Преживяване като на кино лента.

Освен от церемонията, която несъмнено е била най-вълнуващата част от престоя им в Кан, дамите споделят, че са възхитени и от красотата на града и невероятната френска кухня, на която са се насладили в пълна степен.

Като част от кампанията за 70-годишнината на Филмовия фестивал в Кан, Mastercard предостави безценното преживяване за двете дами и техните половинки, както и още 100 ваучери за двойни билети в киносалони в цялата страна.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

С думи също може да се докосва. Дори по-нежно, отколкото с длани.

Януш Вишневски

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама