Принц Хари и Меган Маркъл продуцират два нови сериала


Принц Хари и Меган Маркъл продуцират два нови сериала
Снимка: Getty Images

Принц Хари и Меган Маркъл работят по нови проекти. Те ще бъдат изпълнителни продуценти на два нови нехудожествени сериала на Netflix, посветени на начина на живот и полото, пише "The Guardian".

Повече за сериалите

Едното предаване ще изследва "радостите от готвенето, градинарството, забавленията и приятелството", а другото ще даде "безпрецедентен достъп до света на професионалното поло" и Открития шампионат на САЩ по поло във Флорида, съобщиха от Netflix. През март Меган Маркъл пусна свой лайфстайл бранд и пърият сериал ще подпомогне бизнеса ѝ, тъй като темите са абсолютно сходни.

Предаванията ще бъдат създадени от компанията на Хари и Меган Archewell Productions, като херцогинята ще продуцира и двете поредици, а херцогът ще работи по поредицата за поло. И двата сериала са в ранен етап на производство, като заглавията и датите на излизане ще бъдат обявени през следващите месеци.

"Известен предимно с естетическата и социалната си сцена, сериалът ще дръпне завесата, разкривайки суровостта и страстта на спорта, улавяйки играчите и всичко, което е необходимо, за да се състезаваш на най-високо ниво", заяви Netflix за сериала за поло.

Вижте още: Кралица Елизабет II е била бясна на Хари и Меган заради името на дъщеря им

Предишните филмови проекти на принц Хари и Меган

Преди това Меган и Хари продуцираха три документални филма с Netflix като част от многомилионна сделка с гиганта за стрийминг. "Heart of Invictus", излъчен през август миналата година, проследяваше пътя на група военнослужещи до Invictus Games - спортно състезание в параолимпийски стил, създадено от Хари през 2014 г. за ранени и болни военнослужещи и ветерани. Netflix пусна и документалната поредица "Live to Lead" и противоречивия документален филм в шест части "Harry & Meghan" през декември 2022 г.

Вижте още: Принц Хари и Меган Маркъл се разминали по чудо от фатална катастрофа

Archewell Productions, създадена от двойката през 2020 г., е "посветена на осветляването на провокиращи мисълта и разнообразни разкази, които подчертават нашата обща човечност и празнуват идеята за общност", според уебсайта на компанията.

Източник: БГНЕС.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Едно от най-хубавите неща, които могат да ти се случат в живота според мен, е да имаш щастливо детство.

Агата Кристи

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама