Принц Хари и Мегън Маркъл продуцират нов сериал


Принц Хари и Мегън Маркъл продуцират нов сериал
Снимка: Getty Images

Netflix ще излъчи документална поредица, продуцирана от организацията на принц Хари и Меган Маркъл, предадоха световните информационни агенции.

Стрийминг услугата Netflix обяви вчера стартът на снимките на документален сериал, създаден от обществена организация, основана от принц Хари и съпругата му актрисата Меган Маркъл.

В документалната поредица "Heart of Invictus" ще участват участници в "Игри на непобедените", които ще се проведат в Хага през 2022 година. Сюжетът се фокусира върху живота на спортистите и организаторите на състезанието по време на подготовката им за него.

Шоуто е продуцирано от творческия отдел на обществената организация "Archewell", основана от херцога и херцогинята на Съсекс в партньорство с видео услугата Netflix. Поредицата включва още режисьора Орландо фон Айзиндел и продуцента Йоана Натасегара, известна най-вече с документалния си филм "Белите каски", отличен с "Оскар".

Благотворителният проект "Игри на непобедените", иницииран от принц Хари, е мултидисциплинарно спортно събитие за бивши и активни военни, които са станали инвалиди.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Животът е дръзко приключение или нищо.

Хелън Келър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама