Принц Хари е разговарял с брат си и баща си за скандалното интервю


Принц Хари е разговарял с брат си и баща си за скандалното интервю
Снимка: Getty Images/Guliver

Британският принц Хари е разговарял с брат си принц Уилям и баща си принц Чарлз след скандалното интервю с Опра Уинфри, съобщи CBS News.

Според телевизионната водеща Гейл Кинг, той и съпругата му Меган Маркъл са ѝ споделили през уикенда, че разговорите, които са провели с отделни членове на кралската фамилия, не са били "продуктивни". Двамата са заявили, че са предизвикали диалог. Водещата каза още, че кралското семейство все още не е общувало със самата Меган Маркъл.

В интервю с известната американска телевизионна водеща Опра Уинфри вече бившите херцог и херцогиня на Съсекс направиха няколко сензационни изявления, които накърниха кралското семейство и имиджа на британската монархия. По-специално, Маркъл каза, че един от роднините на съпруга ѝ (Уинфри по-късно поясни, че не е нито Елизабет II, нито принц Филип) е изразил притеснения относно цвета на кожата на нероденото ѝ дете. Тя също така сподели, че е имала мисли за самоубийство, но ѝ е била отказана професионална помощ. Меган каза още, че е обидена от съпругата на по-големия брат на Хари - Кейт Мидълтън.

НАУЧЕТЕ КАКВО ОЩЕ КАЗА ТУК!

Британското кралско семейство, два дни след излъчването на интервюто в САЩ, заяви, че се отнася сериозно към думите на Хари и Меган за расизма, отбелязвайки, че "някои спомени може да са объркани". Бъкингамският дворец обеща да разреши всички визирани проблеми, особено расовия, в семеен кръг.

Принц Уилям беше първият, който категорично отрече обвиненията. "Не сме расисти! В нашето семейство расизмът не се толерира." Още тогава той подчерта, че ще разговаря с брат си по тази сериозна тема.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Иска се много доверие, за да споделиш недостатъците си с приятел. Иска се обаче много повече, за да споделиш неговите.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама