Елизабет II с първо изявление по обвиненията на Хари и Меган


Елизабет II с първо изявление по обвиненията на Хари и Меган
Снимка: Getty Images/Guliver

Кралица Елизабет II наруши мълчанието след шокиращите разкрития на Меган Маркъл в интервюто с Опра Уинфри. Тя заяви в официално изявление, че "цялото семейство е натъжено" от твърденията и че "повдигнатите въпроси, особено този за расизма, са обезпокоителни". Главата на кралското семейство обаче отбеляза, че спомените за някои неща "се разминават", цитира "Дейли Мейл".

Кралицата каза: "Цялото семейство е натъжено да научи пълната степен на това колко трудни са били последните няколко години за Хари и Меган", се казва в туит на "Би Би Си".

По думите ѝ, твърденията за расизъм ще бъдат разследвани обстойно.

"Въпреки че някои спомени се разминават, те се приемат много сериозно и ще бъдат разгледани от семейството обстойно. Хари, Меган и Арчи винаги ще бъдат много обичани членове на семейството", добави кралицата.

Припомняме, че Хари и Меган казаха в интервюто, че някой от кралското семейство е изразил "притеснения" относно това "колко тъмна" ще бъде кожата на сина им Арчи. Меган сподели също, че не е срещнала подкрепа за обсебилите я по това време мисли за самоубийство.

По-рано "Дейли Мейл" съобщи, че членовете на кралското семейство са се затворили зад дебели стени и са провели спешна среща за това какви стъпки да предприемат по-нататък.

Според изданието Бъкингамският дворец е парализиран от "скръб и шок", след като принц Хари "хвърли атомна бомба по семейството си" в това интервю. Кралица Елизабет II, на 94 г., принц Чарлз, на 72 г., и принц Уилям, на 38 г., са се заключили в двореца и обмислят как да отговорят на поредицата взривоопасни твърдения на принц Хари и съпругата му по време на интервюто. Спешната среща, твърди статията, е свикана от самата кралица. Запознати със събитията в двореца казват, че там има "настроение на шок и тъга".

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

В човешкото сърце винаги остава поне една капка сила - докато е живо, докато се надява, докато вярва.

Самуил, Димитър Талев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама