Режисьорът на "Трансформърс": Това са ужасни филми


Режисьорът на "Трансформърс": Това са ужасни филми
Снимка: Getty Images/Guliver

Когато става въпрос за франчайзи, винаги има вероятност да се натъкнете на някоя гадост по пътя. Макар че публиката може да е нетърпелива да види звезди като Пийт Дейвидсън, Антъни Рамос и Марк Уолбърг в предстоящия филм "Трансформърс". В същото време бившият режисьор на франчайза Майкъл Бей споделя най-големите си забележки за времето, прекарано с филмите за "Трансформърс". В неотдавнашно интервю за Empire любителят на екшъна си спомни за времето, прекарано в създаването на втория филм "Трансформърс", като го нарече "глупост" главно заради стачката на сценаристите.

Официалният плакат на "Aquaman 2" е пълен провал

Това не е първият път, в който Майкъл Бей споделя пълното си отвращение от начина, по който се е получил вторият филм за "Трансформърс". Всеки път той повдига въпроса, като хвърля по-голямата част от вината върху стачката на сценаристите. Режисьорът си спомня за забързания творчески процес за него и останалите членове на екипа, като си спомня, че "стачката на сценаристите настъпваше бързо и силно".

Знаейки, че спирането на работата се задава на хоризонта, той разкрива, че сценарият е бил сглобен само за три седмици.

Макар че екшънът е успешен в боксофиса и събира 836,3 млн. долара при бюджет на продукцията от около 210 млн. долара, заглавието до голяма степен е заклеймено от публиката и критиката. В момента вторият филм на Майкъл Бей за променящия се свят на "Трансформърс" е на Rotten Tomatoes с ужасните 20% от критиката. Това е страшно ниска цифра за дългоочакваната втора глава от историята с участието на Шая Лабъф и Меган Фокс, филмът ще остави следа за това как Бей ще оформи останалата част от времето си начело на франчайза.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Ако мъжете не трябва да бъдат агресивни, за да бъдат приети, тогава жените няма да се чувстват принудени да бъдат покорени.

Ема Уотсън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама