Официалният плакат на "Aquaman 2" е пълен провал (СНИМКА)


Официалният плакат на "Aquaman 2" е пълен провал (СНИМКА)
Снимка: Getty Images/Guliver

Всички знаем поговорката, че не бива да съдим книгата по корицата, но в случая с "Аквамен 2" феновете вече изразяват разочарование от рекламния плакат, който беше забелязан на CinemaCon, съобщи „Giant freakin robot”.

Мел Гибсън и Fifty Cent с общ криминален филм

Като се има предвид, че тестовата прожекция на дългоочакваното продължение се представи толкова зле, че се наложиха повторни снимки, това не предвещава нищо добро за предстоящия филм с Джейсън Момоа. И феновете на DC в Twitter изразяват съмненията си относно филма, след като са вперили поглед в плаката, на който е изобразен напукан айсберг, но няма актьори.

В голямата схема на нещата лошият прием на плаката на "Аквамен 2" на този етап не означава, че филмът ще бъде лошо приет от публиката в окончателната си версия. Въпреки че сме свидетели на неколкократно отлагане на премиерната дата, ни се струва, че режисьорът Джеймс Уан използва всички налични ресурси, за да се увери, че превъплъщението на Джейсън Момоа в образа на Артър Къри/Аквамен е подготвено за успех.

Въпреки шансовете, които се изправят срещу "Аквамен 2", все още има надежда филмът да бъде успешен. Поне се надяваме, че Джейсън Момоа ще донесе добри резултати в тази последна филмова част от DCEU, преди да видим прехода към новата филмова вселена на DC на Джеймс Гън.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Тъгата е ремонтът на душата. Понякога трябва да се сринеш до основи, за да се изградиш отново.

М. Авелок

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама