Рене Зелуегър е неузнаваема (СНИМКИ)


Рене Зелуегър е неузнаваема (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

Рене Зелуегър е от актрисите, които умело успяват да се превъплътят в различни роли. И определено не се притеснява, когато се налага драстично да променя тялото си, както се случи за "Бриджит Джоунс". Преди дни се появиха снимки, на които тя видимо е качила много килограми. Кадрите са заснети на снимачната площадка на "The Thing About Pam".

Всъщност, този път не се е наложило 52-годишната звезда да напълнява, а носи специален костюм, благодарение на който изглежда по този начин. Гримьорите също са допринесли за визията ѝ.

"Пам е позната, но не е известна в този смисъл. Работя с оскъдна информация. Ще се опитам да изследвам различни типове хора", сподели преди време Рене.

В криминалната тв драма се разказва за убийството на Луис Гумпенбергер (мъж с умствени увреждания) през 2016 г. и осъждането на Памела Хуп (Рене Зелуегър) за това. В момента тя излежава доживотна присъда за деянието си, макар че твърдяла, че го е застреляла при самозащита. Пам също така е замесена в случая с убийството на Бетси Фариа.

В телевизионната поредица участват още Джош Дюамел, Глен Флешлър, Шон Бриджърс и Мак Бранд.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама
Реклама

Никога не съм могла да разбера какво е феминизъм. Знам, че ме наричат феминистка, когато изразявам мнение, което ме различава от изтривалка.

Ребека Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама
Реклама