Рут Колева ‒ интимна с лятото в "Moving Оn" (ВИДЕО)


Рут Колева ‒ интимна с лятото в "Moving Оn" (ВИДЕО)
Снимка: Мартин Бисеров

"Moving On" подава нова доза Рут ‒ безгрижна и безгранично талантлива. Парчето отключва горещите месеци, за да напомни, че очарованието на живота може да бъде споделено в невинна лятна забежка, след която просто сменяш посоката на чувствата.

Актьорското решение в сюжета е представено от Зуи Хашмонай, който явно следва стъпките на знаменитата си майка ‒ актрисата Касиел Ноа Ашер. Зуи и Рут забъркват романтичен сюжет, а очевидната химия помежду им е запечатана майсторски в кадрите на режисьора Мартин Бисеров.

Мартин и Рут работят за пръв път заедно, за разлика от останалите в творческия екип. Музиката на "Moving On" е композиторското виждане на звездния тандем Георги Линев-Kan Wakan и Рейчъл Роу. Двамата за втори път правят парче за Рут след работата им по "Oceans".

Текстът е създаден от Рейчъл, като в думите сякаш е скрита пророческа магия, защото: "Рейчъл винаги пише песни, които ми се сбъдват лично ‒ споделя Рут. ‒ В текста на "Moving On" е запечатано посланието за това, че каквото и да се случи, продължаваш живота си напред. Така че, признавам ‒ това е песен, която е свързана с нов етап от живота ми".

Етикети:
Iwoman.bg

Коментари


Още от Шоу


Реклама
Реклама

Жените са най-големият неизползван източник на таланти в света.

Хилари Клинтън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама
Реклама