Рут Колева разкрива истината за себе си (ВИДЕО)


Рут Колева разкрива истината за себе си (ВИДЕО)
Снимка: ПР

Рут Колева представи новия си музикален проект, 3 месеца след успеха на "On My Way" и 5 месеца след "Candy Coated". "All The Guys" ѝ осигурява ексклузивитет в MTV Америка, като песента е обявена в месечния прес релийз на канала още преди официалното ѝ представяне.

Макар песента да е много лична и интимна, Рут казва: "All The Guys" не е музикален спомен за "всички онези момчета". Написана е за случващото се в живота ми - онова, което другите не виждат, а не толкова, че имам проблем с "лошите момчетата". През годините съм била обект на публично обсъждане, звезда в жълтата преса и главен герой в клюкарски истории, които са много далеч от мен - и като човек, и като артист. "All The Guys" е за онази истина, която трябва да оцелее, след предразсъдъците и наложените табута".

Рут споделя, че пише песента заедно със своя близък приятел от Лос Анджелис Тиен Нгуен по време на негово гостуване в България. Музиката и текстът се раждат след разговор за живота, за ценностната система в обществото, за фалшивите правила и стигмите, които явно изграждат публичния облик на човека и артиста. Продуцент отново е Kan Wakan - Георги Линев, който продуцира и албума ѝ "Confidence. Truth".

"All The Guys" със сигурност скоро ще се изпълни на живо и в заведението на бащата на Лейди Гага "Joanne Trattoria". Отскоро Рут Колева е специален артист, поканен лично от Джо Джерманотта за регулярни концерти в ресторанта. Срещата между тях се случва, след като Джерманотта попада в интернет на концерта на Рут със Софийската филхармония. Пише ѝ, впечатлен от начина, по който преживява музиката, и скоро след това българката става част от неговата специална програма заедно с номинирания за "Грами" басист Петър Славов и китариста Марсио Филомена - и двамата възпитаници на колежа в Бъркли.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Моят съвет: Не губете време да се тревожите за кожата или теглото си. Развивайте способностите си, това, което ви е дадено на тази земя.

Мерил Стрийп

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама