Ще гледаме Мария Бакалова в още два холивудски филма


Ще гледаме Мария Бакалова в още два холивудски филма
Снимка: Getty Images

Мария Бакалова стана част от актьорския състав на филма "Fairyland" – режисьорският дебют на Андрю Дърам. Единствената българка, номинирана за "Оскар", ще участва и в първата продукция на Джери Зайнфелд за Netflix – комедията "Unfrosted: The Pop-Tart Story", пише Deadline.

Засега няма подробности относно участието на 26-годишната българка в продукциите, освен че във втората ролята ѝ е епизодична. Очаква се Бакалова да се появи в последния епизод.

"Fairyland" разказва историята за връзката между баща и дъщеря, като действието се развива в Сан Франциско през 70-те и 80-те години на миналия век, по време на епидемията от СПИН. Продуценти на филма, чиито снимки са приключилия наскоро, са Андрю Дърам, София Копола, Меган Карлсън, Грег Лауритано, Лор Судро и Сиена Оберман.

"Unfrosted: The Pop-Tart Story" пък е с участието на самия Джери Зайнфелд, Мелиса Маккарти, Хю Грант, Ейми Шумър и други.

Бакалова, която проби в Холивуд с участието си в "Борат 2" със Саша Барън Коен, играе в току-що излязлата комедия на ужасите "Убийствена игра" от режисьора Халина Рейн, а скоро ще се появи и като Космо космическото куче в дългоочакваната трета част на филма на Marvel "Пазители на галактиката". Предстои ѝ участие и в приключенската комедия "Меденият месец" на Prime Video и Grindstone, на която Мария Бакалова е и продуцент.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат. Ето защо те не получават това, което искат.

Мадона

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама