Стана ясно кога снимат продължението на "Приятели"


Стана ясно кога снимат продължението на "Приятели"

Добра новина за всички фенове на култовия сериал "Приятели". След като миналата година беше съобщено, че продукцията се завръща, сега Кейси Блойс, директор "Съдържание" на HBO Max, разкри, че дългоочакваното събиране ще се случи тази пролет.

Миналия месец Лиса Кудроу, която играе Фийби Бюфе, предизвика объркване, като сподели, че вече "предварително е заснела нещо", карайки мнозина да вярват, че събирането ще се осъществи дистанционно. Матю Пери, Чандлър Бинг в сериала, пък наскоро написа в Twitter, че ще започнат да работят по проекта през март.

Сега Кейси Блойс от HBO Max потвърди в интервю за Entertainment Weekly, че шестимата обичани актьори ще се съберат за продължението на "Приятели" съвсем скоро, макар че пандемията е усложнила плановете им.

"Идеята е те да бъдат заедно. Ковид ситуацията е сложна - не само за този проект, но и за телевизионните продукции като цяло. Справяме се с плановете, както можем, но сме го предвидили и ще се случи тази пролет."

ВИЖТЕ АКТЬОРИТЕ ОТ "ПРИЯТЕЛИ" ПРЕДИ 25 ГОДИНИ И СЕГА

В интервю за подкаста на Роб Лоу Лиса Кудроу също така уточни, че не става въпрос за възобновяване на шоуто, а по-скоро за "събиране на актьорите заедно, което не случва често - и не е ставало пред други хора от 2004 година".

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Разбери какво обичаш и го следвай, без значение какво ще ти струва.

Анджелина Джоли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама