Станете част от бенефиса на Златните момичета


Станете част от бенефиса на  Златните момичета

Билетите за събитието "Отборът" – бенефис на Златните момичета 2010 - 2016, което ще се проведе на 17 ноември (четвъртък) от 19:30 в зала "Арена Армеец София" са пред изчерпване, а в спектакъла ще вземат участие и любимите български спортни звезди Йордан Йовчев и Владимир Николов.

Към днешна дата са останали 1300 билета за спектакъла, който ще разкаже личната история на всеки участник в националния отбор през полсдните 7 години, и ще представи официално състезателките в новия отбор по художествена гимнастика. Mестата за бенефиса са почти изчерпани, по-малко от месец след официалната пресконференция, на която г-жа Илиана Раева, председател на БФХГ, Ина Ананиева, треньор на Националния отбор, Калоян Лалев от 24/7 Entertainment Group - продуцент на събитието, и гимнастичките Михаела Маевска, Ренета Камберова, Цветелина Найденова, Християна Тодорова, Любомира Казанова, Катрин Велкова и Елена Тодорова разкриха подробности около концепцията и учaстниците в спортното шоу.

Всички зрители, които ще подкрепят момичетата и спорта на 17 ноември в зала “Арена Армеец София”, ще станат свидетели на различно и нестандартно за света на гимнастиката шоу. Организаторите разкриват, че съвместно с г-жа Илиана Раева и Българска федерация по художествена гимнастика са решили да подходят по-смело и нестандартно към бенефиса, за да го превърнат в уникален мултимедийен спектакъл, съчетаващ едновременно спорт и шоу.

Основните елементи на гимнастиката ще бъдат заменени с по-различни, а теренът на сцената ще бъде превърнат в огромен мултимедиен екран и всяко едно от момичетата ще бъде поставено в собствена мултимедийна среда. Типичното за този спорт бяло осветление ще бъде заменено с ефектно такова, като допълнително ще бъдат изготвени стилизирани видео материали, които да представят изграждането на отбора от самото му създаване и пътят към големия успех.

“Един отбор като техния наистина заслужава да бъде изпратен подобаващо”, сподели Илиана Раева по повод бенефиса. “За мен историята на този отбор e път, пo който имаше всичко – много любов, сълзи, болка и огромно удовлетворение от всичко, което се случи. Обещаваме ви един спектакъл на световно ниво – такова, каквото заслужават нашите момичета.”

Екипът, който се е заел с подготовката на бенефиса, включва повече от 40 човека, а хореографите Маргарита Будинова и Елица Павликенова подготвят специални съчетания, в които има едновременно танц и спорт, за да се получи едно различно събитие за изпращането на Златните момичета на България по най-добрия начин.

За удобството на зрителите, ще бъде създадена специална организация за паркиране на паркинга на зала "Арена Армеец“, а бул. "Асен Йорданов“ ще бъде частично отцепен с цел улеснено придвижване на присъстващите на спектакъла.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама
Реклама

По-скоро бих се доверил на женския инстинкт, отколкото на мъжкия разум.

Станли Болдуин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама
Реклама