Станислав от Hell's Kitchen взриви мрежата със секси СНИМКИ


Станислав от Hell's Kitchen взриви мрежата със секси СНИМКИ
Снимка: Hells Kitchen

Петият сезон на хитовото предаване Hell's Kitchen стартира на 20-ти февруари и е пълно с изненади и интересни обрати. Един участник обаче успя да обере симпатиите на публиката още в първата седмицата - Станислав Иванов от Ямбол. Освен че владее кулинарното изкуство до съвършенство, сладкарят впечатлява и с неветоятна физика. 

Профилът му в TikTok има над 150 хил. последователи, до които той стига по доста атрактивен начин. Първите видеа, които качва там, показват как Станислав приготвя своите сладкиши. В един момент решава да заложи и на впечатляващата си физика, освен на перфектните си торти. И веднага набира популярност, която е не по-малко изкушаваща.

Фенките на Станислав знаят, че той има сериозна приятелка, за която дори е сгоден, но въпреки това тайничко се надяват някой ден да могат да опитат от вкусотиите на ямболията.

@ophopcook 🍳 eggs benedict.. 💖 What do you think? 😍 #tiktok #foryou #tiktokbulgaria #bulgarianboy #tiktokbulgaria #cooking ♬ BICHOTA - KAROL G

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Никога не съм могла да разбера какво е феминизъм. Знам, че ме наричат феминистка, когато изразявам мнение, което ме различава от изтривалка.

Ребека Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама