Тейлър Суифт с успех и на Видео музикалните награди на MTV (ВИДЕО)


Тейлър Суифт с успех и на Видео музикалните награди на MTV (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

Пореден успех за Тейлър Суифт. 33-годишната певица спечели наградата за най-добро видео и песен на годината на наградите за видео музика на MTV, два от няколкото трофея, за които се състезаваше като най-номинираният изпълнител на церемонията, изпълнена със звезди, предаде Ройтерс.

Суифт, която е в почивка от рекордното си турне Eras Tour, отиде с 11 номинации. Тя се състезаваше за изпълнител на годината в категория, пълна за първи път с изцяло женска конкуренция - от Бионсе до Карол Джи и Доджа Кет.

Вижте още: Крис Евънс се ожени тайно (СНИМКА)

"Anti-Hero", разказът на Суифт за несигурността, ѝ донесе две от първите награди на шоуто. Певицата изглеждаше развълнувана при връчването на една от статуетките от членовете на момчешката група от 90-те години на миналия век NSYNC, групата, която спечели наградата за най-добър поп видеоклип преди 20 години.

"Аз имах вашите кукли!", каза Суифт към членовете на групата, сред които са Ланс Бас и Джъстин Тимбърлейк. "Вие сте олицетворение на поп музиката. Така че да получа това от златните ви поп ръце, е твърде много."

Колумбийската поп певица Шакира беше отличена с награда за цялостно творчество. След като изпълни редица свои хитове, сред които "Hips Don't Lie" и "Whenever", певицата отправи поздрав към своите фенове.

"Благодаря ви много, че сте моята армия и ми помагате да водя всички мои битки", каза тя.

"Благодаря на MTV. Благодаря ви, че сте толкова голяма част от моята кариера, откакто бях само на 18 години", заяви още 46-годишната певица.

Вижте още: Тоалетите на звездите на Видео музикалните награди на MTV

Колумбийката Карол Джи също беше сред най-добрите изпълнители на вечерта и спечели награда заедно с Шакира за най-добър дует.

Stray Kids, група, събрана чрез риалити шоу, спечели наградата за най-добър кей-поп.

Вижте още: Феновете във възторг! Ето я новата "Мис България" 2023 (СНИМКИ)

Изпълнителите на церемонията, която се проведе в центъра "Пруденшъл" в Нюарк, Ню Джърси, бяха Деми Ловато, Лил Уейн, Оливия Родриго и водещата Ники Минаж. Рапърката дебютира на живо и с най-новия си сингъл "Last Time I Saw You", който ще излезе в албума ѝ "Pink Friday 2" през ноември. Тя спечели наградата за най-добър хип-хоп за "Super Freaky Girl".

Нигерийският Rema спечели наградата за най-добър афробийтс - нова категория - за ремиксирания си сингъл "Calm Down" с участието на Селена Гомес.

Източник: БТА

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Старостта не е място за глезени момиченца.

Бети Дейвис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама