Крис Евънс се ожени тайно (СНИМКА)


Крис Евънс се ожени тайно (СНИМКА)
Снимка: Getty Images

Американският актьор, признат за най-сексапилния мъж на планетата през 2022 г. и звезда от франчайза "Отмъстителите", Крис Евънс, се ожени тайно. Това съобщава „People“.

Дама на сърцето на 42-годишния актьор е станала 26-годишната португалска актриса Алба Баптиста, след като за романса на Еванс с нея стана известно през ноември 2022 г. Тайното сватбено тържество се е състояло в елитно имение на Кейп Код, разположено в щата Масачузетс (САЩ), където е роден актьорът.

Вижте още: Рийз Уидърспуун: Ако не допринасяте за живота ми, махнете се от него

На сватбата са присъствали близки приятели на актьора, както и негови колеги от филмите на Marvel: Робърт Дауни Джуниър и съпругата му, Крис Хемсуърт със съпругата си Елза Патаки, Джереми Ренър, Джон Красински, Емили Блънт и др. Според източници гостите, които са присъствали на гала събитието, са се върнали от празненството уморени и щастливи.

Алба Баптиста е португалска актриса, която се е снимала във филми като "Монахинята воин", "Патрик" и "Дъщерята на закона". Освен че се снима, тя се занимава с хуманитарна помощ в сиропиталище в Камбоджа.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Времето ви е ограничено, затова не го губете, живеейки живота на някой друг.

Стив Джобс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама