Рийз Уидърспуун: Ако не допринасяте за живота ми, махнете се от него


Рийз Уидърспуун: Ако не допринасяте за живота ми, махнете се от него
Снимка: Getty Images

Рийз Уидърспуун е отдавна наложила се актриса, но очевидно знае какво е и да го губи. Оказва се, че носителката на "Оскар" се е сблъсквала с много неуспехи в началото на кариерата си в Холивуд, но постепенно Рийз започва да гледа философски на отхвърлянето.

Вижте още: Официално: Кайли Дженър показа новия си любим (СНИМКА)

47-годишната Рийз заяви на конференцията INBOUND 2023: "Мисля, че започнах толкова рано и отхвърлянето беше толкова ранна част от живота ми, че отдавна научих, че чуждото мнение за мен няма значение. Наистина не ме интересуваше какво мислят другите. Така или иначе ще си върша работата. Ще се срещам с когото си поискам, ще излизам с приятел, който никой никожму не харесва. Когато се освободиш от чувството, че чуждото мнение те смазва или те притиска си свободен. Напълно свободен си".

Рийз също така се е научила да се обгражда със силни хора, които я подкрепят. Тя казва:

"Всички над 40 години го знаят. Ако не допринасяте за живота ми, махнете се от него." Преди да се снима в "Големите малки лъжи", хитовия сериал на HBO, Рийз призна, че се е чувствала разочарована от холивудските студия.

Прочутата актриса - която игра заедно с Никол Кидман, Шайлин Уудли, Александър Скарсгард и Зоуи Кравиц - помогна за стартирането на проекта и призна, че той е променил кариерата ѝ.

Рийз сподели пред The Hollywood Reporter: "Бях в положение, в което печелех много пари за студията, и то години наред, а те не ме приемаха сериозно като режисьор. Някак си не мислеха, че 25 години опит могат да доведат до някакво присъщо познание за това какви филми работят и как да се спазва бюджетът им. И си мислиш за момчетата, които излизат от Сънданс и получават гигантски поръчки като им казват: "О, виждам потенциал в теб!", сподели с огорчение актрисата.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Бръчките би трябвало да са следи от минали усмивки.

Дъглас Адамс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама