5 талантливи актриси, чиито професионализъм и отдаденост ще ви впечатлят


5 талантливи актриси, чиито професионализъм и отдаденост ще ви впечатлят
Снимка: Getty Images

Обикновено, когато говорим за известни актриси, обсъждаме техните професионални постижения или визия, създадена за червения килим. По правило не се гмуркаме в други сфери на живота им и не знаем нищо за задкулисната част от работата им. Ето защо много заслуги остават незабелязани от нас. Красивият екран обаче винаги крие нещо по-важно. Ето защо решихме да се задълбочим и да разберем нещо повече за техните професионализъм и отдаденост.

Дженифър Анистън

Гледайки успешната Дженифър Анистън, е трудно да повярваме, че тя е имала трудности в работата си. През 2015 обаче актрисата призна, че се бори с дислексия (нарушена способност за бързо и правилно разпознаване на писмения език) от детството. Но актрисата не търси лесния изход.

Освен че Анистън се е научила да живее с това разстройство, тя е избрала и професия, която предполага четене на много литература и изучаване на големи части от различни текстове.

Вижте още: Ирина Шейк и Брадли Купър отново заедно? (СНИМКИ)

Чарлийз Терон

Чарлийз Терон е родена и израснала в Южна Африка. Нейният роден език е африкаанс. Ето защо, преди да се премести в САЩ, английският ѝ бил много лош. Терон трябвало буквално да научи езика от нулата.

В началото на кариерата си среща много откази заради силния африкански акцент. Но Терон е усвоила американското си произношение толкова добре, че хората, които не знаят произхода ѝ, никога няма да могат да отгатнат екзотичния ѝ произход.

Вижте още: Адам Сандлър трогна света с нежния си жест към Дженифър Анистън

Рене Зелуегър

Рене Зелуегър е наистина много талантлива актриса. Тя има Оскар и още много номинации за въпросната статуетка. Всичко благодарение на факта, че Зелуегър е истински професионалист за всяка от ролите си. Като например, когато усвоила британски акцент за „Дневника на Бриджит Джоунс“. Била толкова безупречна, че не само зрителите, но и английските ѝ колеги я аплодирали на крака. Тя успяла да постигне целта, въпреки факта, че е родена и израснала в Тексас - щата, известен с уникалния си начин на говорене.

Зендая

Зендая е една от най-обещаващите актриси в Холивуд. Всяка година виждаме нейната звезда във все по-велики проекти. Освен с филмови роли, тя е известна и с активната си социална позиция. Зендая подкрепя естествената красота и не се притеснява да публикува снимки без грим, а за списания и други фотосесии е забранила да се използва Фотошоп.

Анджелина Джоли

Анджелина Джоли е готова на всичко за професията си. В повечето случаи актрисата отказва услугите на каскадьори, предпочитайки да прави много трикове, включително трудни. В екшън филма „Агент Солт“ самата Джоли прави опасни скокове от мост върху движещ се камион. За да издържи тежкото физическо напрежение, Анджелина се подлагала на усилени тренировки няколко пъти седмично.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата.

Паулу Коелю

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама