10 холивудски красавици, които са решили да останат необвързани


10 холивудски красавици, които са решили да останат необвързани
Снимка: Getty Images/Guliver

Още през миналия век Коко Шанел и Грета Гарбо решили да останат без мъже до себе си по различни причини. И днес много известни жени следват примера на тези успешни дами. Голяма част от холивудските красавици никога не са били женени и трудно си представят себе си като съпруги.Ето за кои говорим.

Чарлийз Терон, 46 години

Чарлийз Терон никога не е била омъжена и няма намерение да го направи. Според нея бракът изобщо не е от важните неща. Терон не се чувства самотна - тя дава цялата си любов на 2-те си осиновени деца.

Емилия Кларк, 35 години

Емилия Кларк, една от най-красивите жени в света, не е омъжена. Актрисата мисли да спре да излиза с актьори, защото дълготрайните връзки в тези среди са голяма рядкост. Кларк се доверява само на себе си сега.

Кристин Дейвис, 57 години

За разлика от героинята си Шарлот от „Сексът и градът”, Кристин Дейвис никога не е била омъжена, нито пък е мечтала за това. Актрисата няма време за срещи и връзки, защото отглежда 2-те си деца, което я прави щастлива.

5 ЗВЕЗДИ, КОИТО ОТКРИТО ОСЪДИХА ХОЛИВУДСКИТЕ ДИЕТИ

Кайли Миноуг, на 53 години

Кайли Миноуг не мисли, че някога ще се омъжи, защото това никога не е била нейната цел. През 2017 връзката ѝ с Джошуа Сасе приключи. Миноуг каза, че годежът е бил експеримент за нея и бракът не е нещо, което тя наистина иска.

Даян Кийтън, 76 години

Даян Кийтън е излизала с легендарни холивудски мъже - от Ал Пачино до Уорън Бийти. Нито една от връзките ѝ обаче не е завършила с брак и актрисата не смята, че това е проблем. Кийтън живее щастлив и пълноценен живот: продължава да участва в популярни филми и след като навърши 50 години, осинови 2 деца.

Опра Уинфри, 68 години

Опра Уинфри не намери място в живота си за брак и деца и не съжалява за това. Тя смята, че да бъдеш майка и съпруга е много тежка работа, а цялото ѝ време е заето с легендарното ѝ шоу.

Луси Лиу, на 53 години

Въпреки че Луси Лиу се сгоди за Зак Хелм, те никога не минаха под венчило. Вместо това Лиу посвети живота си на това, което обича, и на сина си Рокуел Лойд.

Дана Дилейни, 66 години

Дана Дилейни никога не е искала да се „задоми“. Звездата от „Отчаяни съпруги” е имала много възможности да се омъжи, но тя обича да бъде сама толкова много, че само много специален човек може да я накара да промени мнението си.

Уинона Райдър, 50 години

Уинона Райдър е имала кратки връзки и дълги романси, но никога не е била омъжена. Казва, че бракът не е най-важното нещо в живота за нея.

Шерил Кроу, 60 години

Шерил Кроу никога не е била омъжена, но пък се е сгодявала цели 3 пъти. В момента тя е щастлива, че отглежда 2 деца и не отрича факта, че може да се омъжи един ден. Тя казва, че има много високи изисквания към потенциалния си съпруг.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Един имаше, който ме разплакваше. Обичах го, повече от всички, които ме разсмиваха..

Елиф Шафак, "Любов"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама