Любовни хроники: Зендая и Том Холанд


Любовни хроники: Зендая и Том Холанд
Снимка: Getty Images

Почти 70 процента от любовните истории започват като приятелства. Всъщност, половината от населението предпочита връзки, които са започнали по този начин и прераснали в нещо повече. Том Холанд и Зендая са заедно след години слухове. От колеги до приятели – за кратко време те се превърнаха в еталон за успешна силна двойка.

Зендая и Том се запознават на снимачната площадка на третия франчайз за Спайдърмен през 2016. Разбира се, феновете от самото начало са сигурни, че двамата ще се влюбят. Зендая описва Том като „най-добрият Спайдърмен“. Химията между Том и Зендая започва да се появява на екрана, дори чрез актьорската им игра.

Тръгват слухове, но влюбените птички отричат. През лятото на 2017 химията между тях стана все по-очевидна по време на премиерата на филма. В отговор на слуховете Зендая каза, че са били на престурне, а не на почивка, и че са близки приятели.

Дълго време са само приятели – забелязани са заедно в книжарница в Лос Анджелис, а също така седяха заедно на Оскарите.

През лятото на 2019 Том отрече слуховете за връзка със Зендая пред пресата и ги информира, че тази мисъл не може да бъде по-далеч от ума му. В интервюто си за ELLE той казва, че е необвързан, но също така обича връзките пред кратките авантюри.

Зендая беше видяна да се целува с друг актьор в Ню Йорк, а след няколко месеца Том обяви, че излиза с друга актриса. Но това не продължи дълго.

През юли 2021 двойката беше забелязана да се целува в Ел Ей. Малко по-късно пък бяха видени в къщата на майката на Зендая. След месец беше публикувана интимна снимка от сватбата на техен приятел.

Том говори за важността на неприкосновеността на личния живот - философия, с която Зендая също се съгласява, защото любовта е свещено чувство. В интервю Том каза: „Да я имам в живота ми е най-силният инструмент за здравия ми разум.“

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от В света на


Реклама

Не се обиждам от вицове за тъпи блондинки, защото не съм тъпа. А не съм и блондинка.

Доли Партън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама